SOM XARXA

QUI SOM?

KNOWURBAN.net, fundada el 2017, està formada per un grup d’experts que participen col·laborativament en el desenvolupament del coneixement estratègic del nou paradigma de canvi urbà, social, econòmic, energètic i ambiental.

Un grup d’impuls, una comunitat científica constituïda per socis/es i col·laboradors/es per a la reflexió, l’anàlisi i la generació de continguts i models de gestió dels processos en l’àmbit urbà, empresarial i industrial, que el situïn com a grup d’avantguarda i influent en aquest àmbit.

La suma de talent amb més de 30 experts que aporten el seu coneixement i experiència en els seus àmbits de coneixement d’una manera vertical, però també transversalitzant aquest coneixement, per permetre vertebrar un relat, un fil continu que doni resposta d’una manera global als nous repets del segle XXI.

OBJECTIUS ESTRATÈGICS

FORMACIÓ

DIVULGACIÓ

INFLUENCERS

ECOSISTEMA

Forma part d’un projecte líder, amb voluntat de lideratge i influència en els nous ecosistemes, i ètic, amb els valors humanístics com vehiculadors de l’obtenció de resultats.

Coneix una proposta global, que vertebra tots els relats: Smart Cities, Indústria 4.0, Post Humanisme, Energia, Transparència… per a donar-te resposta i una interlocució integrada.

NEWSLETTER

Subscriu-te a la Xarxa de Coneixement de Knowurban.Net per estar a l’última de les nostres novetats

PATROCINADORS

COL·LABORADORS