SOM XARXA

QUI SOM?

KNOWURBAN.net, fundada el 2017, està formada per un grup d’experts que participen col·laborativament en el desenvolupament del coneixement estratègic del nou paradigma de canvi urbà, social, econòmic, energètic i ambiental.

Un grup d’impuls, una comunitat científica constituïda per socis/es i col·laboradors/es per a la reflexió, l’anàlisi i la generació de continguts i models de gestió dels processos en l’àmbit urbà, empresarial i industrial, que el situïn com a grup d’avantguarda i influent en aquest àmbit.

La suma de talent amb més de 30 experts que aporten el seu coneixement i experiència en els seus àmbits de coneixement d’una manera vertical, però també transversalitzant aquest coneixement, per permetre vertebrar un relat, un fil continu que doni resposta d’una manera global als nous repets del segle XXI.

MEMBRES DEL COMITÉ ASSESSOR

Santiago Castellà

Vicepresident

Doctor Dret Internacional, Director Càtedra. Tarragona Smart City URV.

Xavier Izquierdo

President

Arquitecte tècnic. Expert en AAPP i Ciutats intel·ligents.

Albert Sorrosal

Tresorer

MBA ESADE. Expert en el marc de finançament de la UE.

Eva Bufí

Vicepresidenta

MBA Instituto de Empresa Enginyera de Camins. Experta en PPP i estructuració de projectes d’inversió.

Daniel Olivares

Membre Junta

Enginyer Informàtic. Expert en Comunicació i Màrqueting digital.

Enric Canet

Membre KUN

Director Relacions Ciutadanes Casal d’Infants del Raval. Màster de Polítiques Socials i Acció Comunitària IGOP (UAB, UB, UdL, URV, UdG, UVic

Rafael J. Roig

Membre KUN

Màster en direcció de sistemes d’informació. Expert en seguretat de la informació i administració electrònica.

Xavier Marcet

Membre KUN

Graduat Història (UAB), ESADE, IESE, UC Berkeley. President Barcelona Drucker Society. Innovació i empreneduria d’empreses

Hildebrand Salvat

Membre KUN

Expert en Investigació Sociològica i de mercats. Director Tècnic de Ceres i professor del Departament de Gestió d’empreses de la URV.

Jordi Tintoré

Membre KUN

Enginyer Industrial especialitat mecànica, ETSEIT UPC. Programes de Gestió Directiva per IE, IESE i ESADE. Expert en transformació de serveis mediambientals i de mobilitat en ciutats.

Leo Blázquez

Membre KUN

Enginyer informàtic (URV).
Digitalització organitzacions, especialitzat en projectes integració àmbit mobilitat urbana (smartcities).

Daniela Idrovo

Membre KUN

Arquitecta por la UEC. Dtra. En Gestión y Valoración Urbana y Arquitectónica (UPC). Experta en Planificación Urbanística.

James Basha

Membre KUN

Personal Development. PDG Programa Dirección General (EADA)
Child and Adolescent, Youth and Community Development Degree.

Jaume Aguadé

Membre KUN

Relacions Laborals. Màster en RRHH i Coach executiu.

Cristina Guillén

Membre KUN

Investigadora en ràting ESG i alineament amb els ODS.
Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials (Universitat de Saragossa), Màster in Economia Europea (Université Libre de Bruxelles), PDD per l’IESE i Màster en e-Commerce per La Salle.
Professional en el sector energètic a Brussel·les, en el foment i finançament d’energies renovables a Europa i USA, en l’àmbit de l’eficiència energètica i de Smart Cities

Antoni Paz

Membre KUN

Enginyer Industrial en Agricultura i Alimentació (UPC) i MBA (EADA).
Expert en innovació i gestió científica en el camp de la transferència tecnològica.

Carlos Amil

Membre KUN

Expert en comunicació i marqueting digital. Àmplia trajectòria en mitjans de comunicació.

Antoni Gutiérrez-Rubí

Membre KUN

Assessor de comunicació i consultor polític. Impulsor de la Càtedra Ideograma-UPF de Comunicació Política i Democràcia.

Víctor Martínez

Membre KUN

Enginyer Industrial, Màster de Seguretat i Salut, i postgrau de climatització.
Director de l’Àmbit de Qualitat Urbana i Mobilitat de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Pep Coll

Membre KUN

BIM Manager. Project management i projectes. Innovació i Recerca
Arquitecte Tècnic en Execució d’Obres (UPC). API i Màster Project Management (La Salle –International Graduate School de Barcelona)

Chus Blasco

Membre KUN

Llicenciada en Ciències Empresarials i MBA ESADE i en ADE per la URLL. Professora en BAU i autora sobre economia, empresa i management.

Emili Villalba

Membre KUN

Troubleshooter, resolución de problemas y conflictos. Experto en contratación y derecho mercantil

Pau Marí

Membre KUN

Especialista en Estrategia y Comunicación Digital de Marca. Director de la agencia de estrateiga digital NOW Digital Stories For Brands y consultor estratégico para Folch Studio y Gamma UX. Licenciado en Periodismo y Comunicación (ESERP), Executive Master in Business and Administration (ESIC), Executive Program en Innovación Estratégica (ESADE).

Eva Díaz

Membre KUN

Màster en Direcció de Mk (EADA).
Especialitzada en comunicació i premsa, estratègies de mk i comunicació. Cofundadora STEM WOMEN CONGRESS.

Nacho Alamillo

Membre KUN

Expert en signatura electrònica, identitat i seguretat jurídica. Investigador de iDerTec (Grup d’investigació sobre Innovació, Dret i Tecnologia, de la Universitat de Múrcia).

Carles Roger

Membre KUN

Executive MBA. Business Engineering School (BES) La Salle. Màster en e-Business (2001). Business Engineering School (BES) La Salle. Consultor i coach sistèmic organitzacional.

Eduardo Martínez

Membre KUN

Graduat en ciències polítiques i tècnic superior en administració de sistemes informàtics i xarxes. Professor Zigurat, UPC i USAL de ciutats intel·ligents i tecnologies disruptives.

Ignasi Oliva

Membre KUN

Enginyer Tècnic de Sistemes (FIB-UPC). Màster en Tecnologies Blockchain i DLT- (UPC – BarcelonaTech). Innovation Manager en Tecnologies Blockchain i DLT a la Fundació i2cat.

Sebastià Domínguez

Membre KUN

Enginyer Tècnic Industrial Esp. Electrònica (URV), Postgrau Climatització d’Edificis (URV), Màster Facility Management (UPC). Expert en SmartBuildings & Facility Management.

Ana Ladeiras

Membre KUN

Llicenciada en Economia, màster en Gestió de Destinació Turística. Consultora especialitzada en projectes de cooperació transnacional, planificació estratègica i turisme

Héctor Loriente

Membre KUN

Expert en eficiència energètica.
Emprenedor, CEO a Cefiner.

Jordi Aguilera

Membre KUN

Advocat soci fundador de CUCH-AGUILERA LEGAL, especialista en dret del sector públic.

Miguel Castañeda

Membre KUN

Expert en sostenibilitat global, sistemes integrats de gestió, relacions institucionals, responsabilitat social corporativa, formació i comunicació.

Concepción Junqueras

Membre KUN

Experta en Fons Europeus.
Gestió de projectes, coordinadora, líder de projectes nacionals, europeus i de cooperació internacional.

Montserrat F. Telseth

Membre KUN

Experta en innovació, desenvolupament sostenible i ciutats habitables.
Màster en Enginyeria,UPM. MBA Universitat d’Aalto. Màster Estratègies Digitals Universitat de Columbia. Màster en Smart City Management per ZIGURAT.

Marc Pavía

Membre KUN

Consultor Turístic. Assessorament, formació i gestió d’ empreses i destinacions turístiques, especialitzat en la implantació de sistemes de qualitat i sostenibilitat, gestió hotelera i de restauració. Comercialització hotelera. Intermediació hotelera. Auditor hoteler. Client misteriós per a empreses turístiques.

Marina Planas

Membre KUN

Enginyera Industrial (ETSEIT)
MBA ESADE i AMP MIT
Co-Fundadora i CEO The Network, ajudem a les empreses i persones a crear models de negoci digitals ( marketplaces, comunitats, plataformes,…)

Ramón Nicolau

Membre KUN

Llicenciat en Ciències Químiques (UAB) i Master en Funció Gerencial a l’Administració (ESADE).
Expert en gestió de serveis socials i participació ciutadana

Eduard Álvarez

Membre KUN

Doctor en Enginyeria i Infraestructures de Transport i Enginyer de Camins, Canals i Ports per la UPC. Màster en Direcció d’Organitzacions per la UOC. Professor Agregat dels estudis d’Economia i Empresa de la Universitat Oberta de Catalunya i investigador en el grup SUMAT. Anteriorment, ha estat investigador postdoctoral a la Universitat de Cambridge, becari de la Comissió Europea (DG MOVE), professor associat de la UPC i consultor extern de la UOC. Ha realitzat aquesta investigació a la Universitat de Califòrnia Irvine (EUA), a la Universitat de Koç (Turquia) i a la Universitat Nacional de La Plata (Argentina). Té també experiència en la direcció de projectes internacionals d’ enginyeria civil, planificació urbanística i transports en l’ empresa privada.

Sergio Colado

Membre KUN

Fundador i director de Nechi Ingenieria SLP. Director executiu de Nechi Group. Enginyer Tècnic Electrònic especialitzat en Instrumentació. Doctor en psicologia cognitiva amb la tesi “Influència de la tecnologia en el desenvolupament del pensament i conducta humana”. Expert en Smart City a Netexplo, l’Observatori Mundial d’Innovació Digital patrocinat per la UNESCO. Membre del Comitè Executiu de la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial de Nacions Unides. Assessor acreditat en indústria 4.0, tecnologia i canvi climàtic per Acció a Catalunya. Mentor a Smart City a la Incubadora de negocis de la Universitat Politècnica de Valparaiso Chrysalis. Autor del llibre “Multiversos Digitals. La tecnologia com a palanca evolutiva” (2020) i “Smart City. Cap a la gestió intel·ligent” (2013)

NEWSLETTER

Subscriu-te a la Xarxa de Coneixement de Knowurban.Net per estar a l’última de les nostres novetats

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

Menu